Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 24 februarie 2021. Pensiile speciale au fost eliminate; vaccinare pentru Simona Halep şi profesori

Știrile zilei, 24 februarie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 24.02.2021, 17:05

Ştirile zilei, 24 februarie 2021, prezentate de Rosse Stan
Ştirile zilei, 24 februarie 2021, prezentate de Rosse Stan
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 24 februarie 2021

1) Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care au fost eliminate pensiile speciale ale senatorilor și deputaților, adoptată săptămâna trecută de Parlament.

2) Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid-19 la Institutul Cantacuzino, cu serul Pfizer, spunând că „este pentru binele tuturor”. Vă reamintim că sportiva a fost testată pozitiv pentru coronavirus la finalul anului trecut. 

3) A început vaccinarea personalului din învăţământ, în Bucureşti şi în 23 de judeţe. Imunizarea se va finaliza în 10 martie. Celelalte judeţe îşi vor deschide centrele speciale în următoarele zile.

4) O explozie puternică s-a produs în Texas, SUA, după ce un tren încărcat cu petrol s-a ciocnit cu un TIR. În urma impactului, 13 dintre cele 110 vagoane au deraiat și au luat foc. 

5) Tiger Woods, considerat unul dintre cei mai buni golferi din istorie, a avut mare noroc că a scăpat cu viață dintr-un grav accident rutier, spune primul polițist sosit la fața locului. Sportivul riscă să pună capăt carierei sale excepţionale, la 45 de ani, după gravele leziuni la picioare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 24 februarie 2021. Pensiile speciale au fost eliminate; vaccinare pentru Simona Halep şi profesori