Meniu LIVE
Search
x

Video Știrile zilei, 24 februarie 2021. Pensiile speciale au fost eliminate; vaccinare pentru Simona Halep şi profesori

Știrile zilei, 24 februarie 2021, prezentate de Rosse Stan.

De Rosse Stan la 24.02.2021, 17:05
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 24 februarie 2021

1) Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care au fost eliminate pensiile speciale ale senatorilor și deputaților, adoptată săptămâna trecută de Parlament.

2) Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid-19 la Institutul Cantacuzino, cu serul Pfizer, spunând că „este pentru binele tuturor”. Vă reamintim că sportiva a fost testată pozitiv pentru coronavirus la finalul anului trecut. 

3) A început vaccinarea personalului din învăţământ, în Bucureşti şi în 23 de judeţe. Imunizarea se va finaliza în 10 martie. Celelalte judeţe îşi vor deschide centrele speciale în următoarele zile.

4) O explozie puternică s-a produs în Texas, SUA, după ce un tren încărcat cu petrol s-a ciocnit cu un TIR. În urma impactului, 13 dintre cele 110 vagoane au deraiat și au luat foc. 

5) Tiger Woods, considerat unul dintre cei mai buni golferi din istorie, a avut mare noroc că a scăpat cu viață dintr-un grav accident rutier, spune primul polițist sosit la fața locului. Sportivul riscă să pună capăt carierei sale excepţionale, la 45 de ani, după gravele leziuni la picioare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Update » Știrile zilei, 24 februarie 2021. Pensiile speciale au fost eliminate; vaccinare pentru Simona Halep şi profesori