Galerie foto

Primul polițist sosit la locul accidentului lui Tiger Woods: A avut mare noroc că a scăpat cu viaţă

De Iulia Iancu.
Publicat: 24.02.2021, 12:05.
Actualizat: 24.02.2021, 12:05

Tiger Woods a avut mare noroc că a scăpat cu viaţă din accidentul rutier de marţi, a apreciat primul poliţist sosit la faţa locului. Jucătorul de golf în vârstă de 45 de ani a fost implicat într-un grav accident de circulație, în districtul Los Angeles de pe Coasta de Vest a Statelor Unite. 

Poliția a ridicat mașina lui Tiger Woods, distrusă în accident

Poliția a ridicat mașina lui Tiger Woods, distrusă în accident

Getty Images

Primul polițist care a sosit la locul accidentului a declarat că "maşina condusă - un SUV de lux - şi faptul că avea centura de siguranţă au contribuit la salvarea vieţii lui". Carlos Gonzalez a mai precizat că porţiunea de drum pe care s-a produs accidentul era una în coborâre, cu multe curbe.

Nu există "nicio dovadă" că Tiger Woods s-ar fi aflat sub influenţa vreunei substanţe interzise la momentul accidentului, a subliniat omul legii.

Tiger Woods, internat la spital după accident

Jucătorul de golf Tiger Woods a fost internat în spital după un accident de maşină suferit, marţi, în apropiere de Los Angeles.

"Tiger Woods a fost implicat într-un accident cu un vehicul în această dimineaţă, în California, în care a suferit mai multe răni la picioare", a declarat agentul său, Mark Steinberg.

Acesta a precizat că Woods a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Maşina a suferit avarii grave "după ce s-a răsturnat, fără ca niciun alt vehicul să pară implicat în accident", se arată într-un comunicat al poliţiei. Jucătorul de golf în vârstă de 45 de ani a trebuit să fie extras din maşină de către pompieri care au folosit echipamente de descarcerare.

După ce a fost scos din epava autovehiculului, Tiger Woods a fost dus la un spital din apropiere cu o ambulanţă, au precizat autorităţile care investighează accidentul, potrivit news.ro.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.