Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 24 ianuarie 2022. Casele de amanet, salvarea multor români; Carburanţii s-au scumpit cu aproape 10%

Știrile zilei, 24 ianuarie 2022, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 24.01.2022, 13:31

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 24 ianuarie 2022

1) Protestul angajaților STB continuă, după o nouă rundă de negocieri eșuate. Mai multe autobuze, tramvaie şi troleibuze au ieşit totuși pe traseu în weekend. "Spărgătorii de grevă" au fost huiduiţi şi intimidaţi de colegii lor.

2) Rusia este hotarâtă să nu lase Ucraina din mână. Aşa că are pregătite mai multe planuri de atac. Pe lângă o invazie armată, Moscova ar pune la cale şi o lovitură de stat, prin care să instaleze la Kiev un preşedinte prorus.

3) Românii amanetează din ce în ce mai mult. Roata de rezervă, bijuteriile sau chiar dinţii sunt lăsate în schimbul banilor. Nevoia îi împinge pe mulţi să renunţe, măcar temporar, la obiecte care, în mod normal, sunt considerate indispensabile.

4) Horia Constantinescu revine la conducerea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. Acesta a mai fost președintele ANPC în perioada august - noiembrie 2019 și este cunoscut ca un apropiat al lui Liviu Dragnea.

5) În doar trei săptămâni, carburanţii s-au scumpit cu aproape zece procente în România. Preţurile la benzină sau motorină continuă să crească pe fondul crizei energiei, dar şi a tensiunilor dintre Rusia şi Ucraina. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 24 ianuarie 2022. Casele de amanet, salvarea multor români; Carburanţii s-au scumpit cu aproape 10%