Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 25 aprilie 2022. Victorie pentru Macron, în Franţa; Românul condamnat pentru fraudă în China s-a întors acasă

Știrile zilei, 25 aprilie 2022, prezentate de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 25.04.2022, 16:00

Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 25 aprilie 2022

1) Emmanuel Macron a fost reales preşedinte al Franţei pentru un nou mandat de cinci ani. La fel ca în 2017, Macron a învins-o în al doilea tur de scrutin pe lidera extremei drepte, Marine Le Pen.

2) Marius Balo, profesorul care a petrecut 8 ani de închisoare în China, a ajuns acasă, la Cluj-Napoca. Acesta a fost condamnat pentru fraudă şi a fost închis într-un penitenciar de maximă siguranţă din Shanghai.

3) Uniunea Europeană va prezenta al şaselea pachet de sancţiuni împotriva Rusiei. Acesta ar include şi o anumită formă de embargo asupra petrolului, care să maximizeze presiunea asupra Moscovei.

4) O explozie la o rafinărie ilegală din Nigeria a provocat moartea a peste 100 de oameni. Preşedintele nigerian a anunţat că va intensifica măsurile decontrol şi a catalogat incidentul drept "un dezastru naţional"

5) Mircea Geoană a vorbit în exclusivitate pentru Observator despre planurile NATO în România. Secretarul general adjunct al NATO a subliniat faptul că ţara noastră va primi aceleaşi garanţii de securitate ca Belgia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Update » Știrile zilei, 25 aprilie 2022. Victorie pentru Macron, în Franţa; Românul condamnat pentru fraudă în China s-a întors acasă