Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Știrile zilei, 25 noiembrie 2021. O nouă taxă auto; Bucureştenii, în topul utilizatorilor de Revolut

Știrile zilei, 25 noiembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

De Rosse Stan la 25.11.2021, 15:57
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 25 noiembrie 2021

1) Miniştrii din cabinetul Ciucă au fost audiaţi ca pe bandă rulantă în Parlament. Toate cele 20 de propuneri au primit avize pozitive, în condițiile în care noua coaliţie PNL-PSD-UDMR are majoritatea în toate comisiile de specialitate. Astăzi Guvernul a trecut la votul prin Parlament.

2) Şapte hoţi din Constanţa au furat motorină în valoare de 2 milioane de dolari de la baza militară a amercanilor de la Mihail Kogălniceanu. Aceștia au scos din generatoare tonele de combustibil, pe durata a patru ani.

3) Românii au găsit portiţa să scape de popriri, dar şi să schimbe valută la un preţ bun. Unul din cinci bucureşteni este deţinătorul unui cont Revolut, iar Capitala ocupă poziţia a doua la nivel mondial după numărul de clienţi

4) O nouă taxă auto apare în programul de guvernare al PNL-PSD-UDMR. Toţi proprietarii de maşini vor fi impozitaţi pe principiul "poluatorul plăteşte" și vor plăti în funcţie de gradul de poluare sau distanţa parcursă.

5) Cel puţin 31 de oameni s-au înecat în timp ce încercau să traverseze Canalul Mânecii într-o barcă gonflabilă pentru a ajunge în Marea Britanie. Migranții au murit după ce nava lor s-a scufundat în zona Calais.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Update » Știrile zilei, 25 noiembrie 2021. O nouă taxă auto; Bucureştenii, în topul utilizatorilor de Revolut