Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 26 aprilie 2022. România confirmă primul caz de hepatită severă; Elon Musk cumpără Twitter

Știrile zilei, 26 aprilie 2022, prezentate de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 26.04.2022, 15:48

Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 26 aprilie 2022

1) Maia Sandu a convocat şedinţa Consiliului Suprem de Securitate după incidentele din regiunea separatistă Transnistria. Ministerul de externe din Republica Moldova a anunţat explozii la două turnuri de comunicaţii.

2) Elon Musk a ajuns la un acord de cumpărare a platformei Twitter. Cel mai bogat om din lume va plăti 44 de miliarde de dolari pentru ea şi spune că reţeaua de socializare îşi va atinge în sfârşit adevăratul potenţial.

3) România a confirmat primul caz de hepatită severă de cauză necunoscută. Noua boală nu este declanşată de virusurile hepatice cunoscute şi a pus experţii din Sănătate în alertă. Simptomele iniţiale sunt asemănătoare unei viroze.

4) Mii de români au primit SMS-uri prin care erau anunţaţi că au un mesaj vocal neascultat. Experţii în securitate cibernetică atrag atenţia să nu accesaţi linkul şi spun că este vorba de un atac cibernetic la scară largă.

5) Cea mai bătrână persoană din lume a murit la vârsta de 119 ani, în Japonia. Kane Tanaka a fost o femeie de afaceri şi spunea că secretul longevităţii ei constă în consumul de ciocolată şi sifon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Update » Știrile zilei, 26 aprilie 2022. România confirmă primul caz de hepatită severă; Elon Musk cumpără Twitter