Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 26 iulie 2021. Un val de caniculă va lovi România; Masca de protecție rămâne obligatorie

Știrile zilei, 26 iulie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 26.07.2021, 22:42

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 26 iulie 2021

1) Bilanț sumbru pe șoselele din România în ultimele zile în urma unui val de accidente. 28 de oameni au murit, în 9 judeţe, în accidente rutiere grave, fiind cel mai negru bilanţ din ultimii doi ani de la noi din ţară.

2) Marian Vanghelie şi-ar fi lovit partenera, după o ceartă în cuplu. Oana Mizil a avut nevoie de îngrijiri medicale şi poliţiştii au emis un ordin de protecţie pe numele fostului primar al sectorului 5 din Bucureşti.

3) Liviu Dragnea s-a prezentat la sediul DNA unde i s-a comunicat menţinerea sechestrului în dosarul Tel Drum. Susţinătorii fostului lider PSD au aruncat cu ouă şi lapte în contestatarii prezenţi la DNA. 

4) Un val de caniculă va lovi România în zilele următoare. Sunt anunţate temperaturi de 40 de grade Celsius, la umbră, iar disconfortul termic va depăşi pragul critic. 

5) Lucian Bode a afirmat că masca de protecţie va rămâne obligatorie în spaţiile închise şi după data de 1 august. Ministrul de Interne spune că nu vom avea neapărat relaxări noi, ci completări la cele existente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 26 iulie 2021. Un val de caniculă va lovi România; Masca de protecție rămâne obligatorie