Video

Știrile zilei, 27 aprilie 2021. Liviu Dragnea rămâne după gratii; Tarife noi pentru parcare, în Bucureşti

De Rosse Stan.
Publicat: 27.04.2021, 21:18.
Actualizat: 28.04.2021, 09:08

Știrile zilei, 27 aprilie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 27 aprilie 2021

1) Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Cererea de eliberare condiţionată a fostului lider PSD a fost respinsă. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 3 zile.

2) Bucureştenii vor plăti până la de şapte ori mai mult pentru locul de parcare. Consilierii locali au votat noile tarife anuale, care sunt împărţite pe zone.

3) Ben Oni Ardelean a fost prins cu alcoolemie peste limita legală. Deputatul PNL a negat că ar fi consumat alcool, la volan, "iar valoarea indicată de aparatul alcooltest a fost provocată de tratamentul pentru o afecțiune cardiacă".

4) Construcţiile ilegale de la staţia de metrou Gara de Nord din Bucureşti au fost demolate. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că îi va sprijini prin relocare pe comercianţii de bună credinţă.

5) O uriaşă furtună de nisip a lovit o provincie din China. Localnicii au fost sfătuiţi să stea în case şi să închidă ferestrele.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.