Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 27 aprilie 2021. Liviu Dragnea rămâne după gratii; Tarife noi pentru parcare, în Bucureşti

Știrile zilei, 27 aprilie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 28.04.2021, 09:08

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 27 aprilie 2021

1) Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Cererea de eliberare condiţionată a fostului lider PSD a fost respinsă. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 3 zile.

2) Bucureştenii vor plăti până la de şapte ori mai mult pentru locul de parcare. Consilierii locali au votat noile tarife anuale, care sunt împărţite pe zone.

3) Ben Oni Ardelean a fost prins cu alcoolemie peste limita legală. Deputatul PNL a negat că ar fi consumat alcool, la volan, "iar valoarea indicată de aparatul alcooltest a fost provocată de tratamentul pentru o afecțiune cardiacă".

4) Construcţiile ilegale de la staţia de metrou Gara de Nord din Bucureşti au fost demolate. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că îi va sprijini prin relocare pe comercianţii de bună credinţă.

5) O uriaşă furtună de nisip a lovit o provincie din China. Localnicii au fost sfătuiţi să stea în case şi să închidă ferestrele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 27 aprilie 2021. Liviu Dragnea rămâne după gratii; Tarife noi pentru parcare, în Bucureşti