Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 27 decembrie 2021. România are camere de monitorizare a traficului, dar şoferii vinovaţi scapă neamendaţi

Știrile zilei, 27 decembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 27.12.2021, 15:56

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 27 decembrie 2021

1) Peste o sută de mii de persoane care s-au întors în ţară în ultima perioadă sunt în carantină. Poliţiştii nu reuşesc să verifice dacă toată lumea respectă regulile, aşa că au cerut sprijinul pompierilor.

2) România are camere de monitorizare a traficului, dar şoferii vinovaţi scapă neamendaţi. Pentru că sunt montate de primării şi nu sunt omologate, legea nu le permite agenţilor de la rutieră să dea sancţiuni.

3) 2022 ar putea aduce sfârşitul pandemiei. Mesajul optimist vine de la epidemiologi, care cred că Omicron ar putea fi ultima variantă care ne dă viaţa peste cap. Studiile arată că formele bolii sunt mult mai uşoare acum.

4) Numai de sărbători liniştite nu au parte sătenii din Apuseni. În jumătatea de nord a ţării, ploile şi zăpada topită au umflat râurile. Oamenii s-au trezit cu puhoaiele în poartă, ca în mijlocul verii.

5) Accident cumplit, aseară, în zona Arcul de Triumf, din Capitală. Un tânăr de 19 ani a pierdut controlul volanului, a intrat cu maşina pe trotuar, a spulberat un copac şi s-a oprit în gardul sediului ALDE. Tânărul avea permis de numai 3 luni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 27 decembrie 2021. România are camere de monitorizare a traficului, dar şoferii vinovaţi scapă neamendaţi