Meniu
Search
x

Video Știrile zilei, 28 decembrie 2021. România, în top privind risipa alimentară de Sărbători; A murit Victor Socaciu

Știrile zilei, 28 decembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

De Rosse Stan la 28.12.2021, 15:46

Știrile zilei, 28 decembrie 2021

1) Generaţia folk îşi plânge unul dintre cei mai mari artişti. Victor Socaciu a murit după o lună petrecută în comă, la vârsta de 68 de ani. În urmă cu 12 ani, artistul a trecut printr-o operaţie controversată.

2) România a fost acoperită ieri de gheaţă. Gerul din timpul nopţii a transformat şoselele în patinoare. Fenomenul "freezing rain" apare în momentul în care picăturile de ploaie trec printr-o pătură de aer foarte rece. 

3) A fost o noapte de coşmar pe calea ferată. Un tren Interregio care circula pe ruta Galaţi - Bucureşti a rămas blocat lângă Buzău. Peste 150 de oameni au aşteptat cu orele să se urnească trenul din loc. Pe ruta Braşov - Galaţi, aceeaşi problemă. Călătorii au ajuns la destinaţie cu peste 300 de minute întârziere.

4) România se situează pe locul 9 în Europa în ceea ce privește risipa alimentară. În perioada sărbătorilor, 6 mii de tone de alimente ajung la gunoi în țara noastră. O familie aruncă în medie o treime din mâncarea cumpărată.  

5) Un tânăr de 19 ani, deghizat într-un personaj din seria "Războiul Stelelor", intenţiona să o asasineze pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii cu o arbaletă! Individul nu a reuşit să-şi pună planurile în aplicare, pentru că a fost arestat de agenţii de pază din jurul Castelului Windsor. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Update » Știrile zilei, 28 decembrie 2021. România, în top privind risipa alimentară de Sărbători; A murit Victor Socaciu