Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 28 decembrie 2021. România, în top privind risipa alimentară de Sărbători; A murit Victor Socaciu

Știrile zilei, 28 decembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 28.12.2021, 15:46

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 28 decembrie 2021

1) Generaţia folk îşi plânge unul dintre cei mai mari artişti. Victor Socaciu a murit după o lună petrecută în comă, la vârsta de 68 de ani. În urmă cu 12 ani, artistul a trecut printr-o operaţie controversată.

2) România a fost acoperită ieri de gheaţă. Gerul din timpul nopţii a transformat şoselele în patinoare. Fenomenul "freezing rain" apare în momentul în care picăturile de ploaie trec printr-o pătură de aer foarte rece. 

3) A fost o noapte de coşmar pe calea ferată. Un tren Interregio care circula pe ruta Galaţi - Bucureşti a rămas blocat lângă Buzău. Peste 150 de oameni au aşteptat cu orele să se urnească trenul din loc. Pe ruta Braşov - Galaţi, aceeaşi problemă. Călătorii au ajuns la destinaţie cu peste 300 de minute întârziere.

4) România se situează pe locul 9 în Europa în ceea ce privește risipa alimentară. În perioada sărbătorilor, 6 mii de tone de alimente ajung la gunoi în țara noastră. O familie aruncă în medie o treime din mâncarea cumpărată.  

5) Un tânăr de 19 ani, deghizat într-un personaj din seria "Războiul Stelelor", intenţiona să o asasineze pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii cu o arbaletă! Individul nu a reuşit să-şi pună planurile în aplicare, pentru că a fost arestat de agenţii de pază din jurul Castelului Windsor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 28 decembrie 2021. România, în top privind risipa alimentară de Sărbători; A murit Victor Socaciu