Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 28 ianuarie 2021. Alocațiile copiilor se vor mări, dar majorarea pensiilor românilor se lasă așteptată

Știrile zilei, 28 ianuarie 2021, prezentate de Francesca Simionescu.

de Redactia Observator

la 28.01.2021, 20:34

Știrile zilei, 28 ianuarie 2021
Știrile zilei, 28 ianuarie 2021, prezentate de Francesca Simionescu

Știrile zilei, 28 ianuarie 2021

1) Alocaţiile copiilor se vor mări de la 1 februarie, însă majorarea pensiilor cu 40 la sută se lasă aşteptată. Mai mult, Guvernul face primii paşi către creşterea vârstei de pensionare.

2) Un studiu efectuat de medicii de la Timişoara arată că vaccinarea populaţiei este cu atât mai necesară cu cât imunitatea de masă este departe de a fi realizată. 

3) Sindicaliştii din penitenciare au ieşit în stradă, la Iaşi. Aceştia cer guvernului salarii corelate cu preţurile de consum şi fonduri pentru 2 mii de posturi noi.

4) O româncă pentru care Ungaria a emis mandat european de arestare a fost găsită ascunsă în şifonier, într-un apartament din Bucureşti.

5) O tânără a adus în România conceptul european ZERO WASTE. În magazinul ei nu există pungi sau recipiente de plastic şi totul se vinde la vrac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 28 ianuarie 2021. Alocațiile copiilor se vor mări, dar majorarea pensiilor românilor se lasă așteptată