Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 28 ianuarie 2022. Criză de cărămidă în România; Filmare-cheie în cazul poliţistului care a accidentat mortal o fetiţă

Știrile zilei, 28 ianuarie 2022, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 28.01.2022, 12:45

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 28 ianuarie 2022

1) România e în criză de cărămidă, iar dezvoltatorii abia mai găsesc materiale pentru a-şi continua lucrările. Pentru import se găsesc la fel de greu și sunt mult mai scumpe. Motivul e acelaşi peste tot: scumpirea gazelor, care a dus la efecte în lanţ. 

2) Rusia ar putea inspecta baza de la Deveselu, pentru a se convinge că este un sistem defensiv! Este ceea ce ar fi promis în scris Statele Unite, Kremlinului, pentru a evita invazia Ucrainei. România ar fi de acord..

3) Primăria Capitalei ar putea rămâne în trei luni fără bani pentru întreţinerea parcurilor, asfaltarea străzilor sau pentru iluminatul public. Nicuşor Dan spune că aproape tot bugetul merge pe subvenţiile la termoficare şi transport în comun. 

4) Familia Raisei, fetiţa ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni, a găsit un martor-cheie în dosar, de care nu ar fi ştiut nici procurorii. O şoferiţă aflată în spatele autospecialei a filmat totul pe camera de bord.

5) Scandal cu doar o săptămână înaintea Jocurilor Olimpice de iarnă. Cea mai valoroasă schioare româncă a fost lăsată în afara lotului, iar Federaţia a rămas atât fără finanţare, cât şi fără firma care asigura echipamentul de concurs. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 28 ianuarie 2022. Criză de cărămidă în România; Filmare-cheie în cazul poliţistului care a accidentat mortal o fetiţă