Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 28 iulie 2021. Accident grav între români, la Ruse; Tânăr din Bucureşti, muşcat de şobolan pe stradă

Știrile zilei, 28 iulie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 28.07.2021, 20:59

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 28 iulie 2021

1) O femeie din județul Suceava se folosește de ambulanță ca să meargă în oraș la cerșit. Acesta sună la 112 și spune că se simte rău, iar când ajunge în oraş se face nevăzută. 

2) Un tânăr de 26 de ani a fost mușcat de un şobolan de picior, în fața reședinței sale din zona Piața Romană. Primăria Capitalei a transmis că tratamentele de deratizare "sunt în plină desfășurare"

3) Ana Maria Popescu, medaliată cu argint la scrimă, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a refuzat să dea mâna cu ministrul Sportului. Aceasta l-a lăsat pe Eduard Novak cu mâna întinsă, la revenirea în ţară, pe aeroport.

4) Naţionala de fotbal a României a ratat calificarea în sferturile de finală la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Elevii lui Mirel Rădoi au remizat, scor 0-0, cu Noua Zeelandă, în meciul decisiv din grupa B.

5) Accident grav de circulaţie între două vechicule din România, la Ruse, în Bulgaria. O femeie de 43 de ani şi un băiat de 15 ani au murit, după ce Skoda în care se aflau a fost izbită în plin de un TIR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 28 iulie 2021. Accident grav între români, la Ruse; Tânăr din Bucureşti, muşcat de şobolan pe stradă