Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 28 octombrie 2021. Lipsa căldurii din apartamente a dus la o tragedie în Timişoara

Știrile zilei, 28 octombrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 28.10.2021, 18:54

Rosse Stan
Rosse Stan

Știrile zilei, 28 octombrie 2021

1) Lipsa căldurii din apartamente a dus la o tragedie în Timişoara. Un barbat a murit, iar fiica lui a ajuns în stare gravă la spital dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Cei doi se încălziseră la aragaz. 

2) Un consilier din Ministerul Dezvoltării a fost reţinut după ce ar fi luat şpagă o maşină de 80.000 de euro. Viorel Dinu i-ar fi promis unui om de afaceri că va ignora anumite nereguli care ar fi dus la suspendarea unui contract cu statul.

3) Polonia a fost amendată de Curtea de Justiție a Uniunii Europene cu un milion de euro pe zi. Decizia vine după ce Guvernul de la Varşovia nu a desfiinţat o instituţie care subminează autonomia magistraţilor.

4) Anchetatorii au adunat până acum 600 de probe în cazul Alec Baldwin. Nicio persoană nu a fost pusă sub acuzare pentru moartea regizoarei Halyna Hutchins, însă investigaţia este abia la început.

5) Statele Unite ale Americii au emis primul paşaport cu genul "X", o promisiune pe care Joe Biden a făcut-o în campania prezidenţială. Persoana care l-a primit a declarat că nu se recunoaște în opţiunile tradiionale "masculin" sau "feminin".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Update » Știrile zilei, 28 octombrie 2021. Lipsa căldurii din apartamente a dus la o tragedie în Timişoara