Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 29 iulie 2022. Nicuşor Dan promite 100.000 de noi locuri de parcare în centrul Bucureştiului

Știrile zilei, 29 iulie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 29.07.2022, 22:59

Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 29 iulie 2022

1) Klaus Iohannis a cerut explicaţii UDMR, după ce liderii partidului au aplaudat discursul "rasist" al lui Viktor Orban în România. Vicepremierul Kelemen Hunor susţine că nu a fost nimic rasist şi că declaraţiile au fost scoase din context.

2) Patru femei au fost atacate de un hoţ în metroul din Bucureşti. Bărbatul le-a smuls lănţişoarele sau cerceii, apoi a luat-o la fugă înainte ca uşile vagoanelor să se închidă. Tâlharul a fost prins în cele din urmă şi se află în arest.

3) Maia Sandu a fost primită cu onoruri militare de preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Cei doi au discutat despre cum efectele războiului din Ucraina pot fi resimţite cât mai puţin de către cetăţenii Republicii Moldova.

4) Nicuşor Dan promite 100.000 de noi locuri de parcare în centrul Bucureştiului. Conform surselor Observator, primarul are de gând să le facă pe prima bandă a arterelor de circulaţie, legalizând practic locurile unde se parchează în prezent.

5) Rata anuală a inflaţiei în zona euro a atins un nou maxim istoric în luna iulie. Acest lucru menţine presiunile asupra Băncii Centrale Europene să opteze pentru o nouă majorare semnificativă a costului creditului în luna septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 29 iulie 2022. Nicuşor Dan promite 100.000 de noi locuri de parcare în centrul Bucureştiului