Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Știrile zilei, 29 octombrie 2021. Kim Jong-un le-a transmis nord-coreenilor că trebuie să mănânce mai puţin

Știrile zilei, 29 octombrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

De Rosse Stan la 29.10.2021, 21:11
Rosse Stan
Rosse Stan

Știrile zilei, 29 octombrie 2021

1) Consiliul Uniunii Europene a aprobat Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă pentru România. Ursula von der Leyen a scris pe Twitter că de acum putem accesa suma de 30 de miliarde de euro pusă la dispoziţie de Bruxelles.

2) Simona Halep şi Emma Răducanu sunt la un singur pas de prima lor confruntare. Cele două sportive s-au calificat în sferturile turneului de la Cluj, iar dacă îşi vor învinge adversarele, se vor întâlni în semifinale.

3) Sute de mii de ouă cu origine falsificată au fost vândute pe piaţa din România. Autorităţile au aflat că acestea nu proveneau din ţările înscrise pe ştampilă, ci din state unde sunt focare de gripa aviară şi cazuri de contaminare cu Salmonella. 

4) Facebook demarează cel mai mare proces de rebranding din istoria sa. Mark Zuckerberg a anunţat că noul nume al companiei pe care a fondat-o va fi Meta.

5) Kim Jong-un le-a transmis nord-coreenilor că trebuie să mănânce mai puţin în următorii trei ani. Liderul de la Phenian a luat măsuri drastice după ce rezervele de hrană ale ţării aproape că au fost epuizate.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Update » Știrile zilei, 29 octombrie 2021. Kim Jong-un le-a transmis nord-coreenilor că trebuie să mănânce mai puţin