Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 3 noiembrie 2022. Cutremur puternic în România; Arhiepiscopia Tomisului şi-a făcut cont de TikTok

Știrile zilei, 3 noiembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 08.08.2023, 17:37

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 3 noiembrie 2022

1) Un cutremur puternic, cu magnitudinea 5,4, s-a produs în această dimineaţă în România. Persoanele cu telefoane Android au primit alertă cu seismul cu câteva secunde înainte să aibă loc.

2) Stere Halep a oferit prima reacţie după ce Simona a fost acuzată oficial de dopaj. Tatăl sportivei spune că nu este interesat de durata suspendării, deoarece ştie că sunt "curaţi ca lacrima".

3) Elena Udrea a fost transportată la spital după ce a leşinat în penitenciar. În urmă cu o zi, judecătorii i-au respins ca nefondată contestaţia la executarea pedepsei de şase ani.

4) Arhiepiscopia Tomisului şi-a făcut cont de TikTok, pentru ca învăţăturile creştine să ajungă la cât mai mulţi tineri. Pe reţeaua de socializare au fost postate mai multe clipuri cu Înalt Prea Sfinţitul Teodosie care rosteşte rugăciuni.

5) Marea Britanie se pregăteşte să se confrunte cu cea mai lungă recesiune din istoria sa. Banca Anglia a operat astăzi cea mai mare creştere a dobânzilor din ultimii 33 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 3 noiembrie 2022. Cutremur puternic în România; Arhiepiscopia Tomisului şi-a făcut cont de TikTok