Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 30 aprilie 2021. Loteria Română a anunţat trageri speciale loto de Paşte; Rata şomajului, în scădere

Știrile zilei, 30 aprilie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 30.04.2021, 18:45

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 30 aprilie 2021

1) România va organiza spectacole în care participanţii vor renunţa la masca de protecţie. Ministerul Culturii a propus un program-pilot pentru a testa mai multe variante de evenimente.

2) Rata şomajului a scăzut în România. Numărul şomerilor estimat pentru luna martie a anului 2021 a fost de 464 de mii de persoane, cu 14 mii mai puţine ca în luna precedentă.

3) Meteorologii au anunţat un val de căldură pentru 1 mai şi Paşte. Vremea va fi frumoasă, dar nu scăpăm în totalitate de ploi. Maximele vor ajunge la 30 de grade.

4) Loteria Română nu va organiza trageri în ziua de Paşte. Acestea vor avea loc sâmbătă, în cadrul unei ediţii speciale LOTO pentru Sărbătorile Pascale.

5) Un nor saharian se îndreaptă spre România. Depunerile de praf în ţara noastră vor putea fi observate în Weekendul de 1 mai şi Paşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 30 aprilie 2021. Loteria Română a anunţat trageri speciale loto de Paşte; Rata şomajului, în scădere