Antena Meniu Search
x

Știrile zilei, 30 august 2022. Noul an şcolar ia prin surprindere autorităţile şi în 2022

Știrile zilei, 30 august 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 30.08.2022, 21:09

Știrile zilei, 30 august 2022

1) Germania şi Franţa au respins propunerea unor ţări membre de a interzice intrarea în Uniunea Europeană pentru toţi cetăţenii ruşi. România se numără printre ţările care susţin suspendarea acordului de vize cu Moscova.

2) Liderii PSD au anunţat că plafonarea facturilor la energie va fi prelungită până la sfârşitul verii viitoare. Iar de la 1 septembrie, toate companiile din energie vor trebui să plătească o taxă pe profit. 

3) Imagini revoltătoare în care un bărbat loveşte, umileşte și ameninţă cu moartea o femeie au devenit virale pe Internet. Protagonistul este interlopul Fane Văncică, devenit celebru în urma unui conflict cu frații Cămătaru. 

4) Noul an şcolar ia prin surprindere autorităţile şi în 2022. Aproape 4.000 de instituţii de învăţământ nu au autorizaţii de securitate la incendiu, iar alte câteva sute nu au primit aviz de funcţionare de la Direcţia de Sănătate Publică.

5) Fostul mare luptător român Gheorghe Berceanu a murit la vârsta de 72 de ani. Supranumit ''Hercule de buzunar'', Berceanu a fost laureat olimpic la Munchen 72, dublu campion mondial şi triplu campion european la lupte greco-romane. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 30 august 2022. Noul an şcolar ia prin surprindere autorităţile şi în 2022