Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 30 decembrie 2021. Vremea extremă face ravagii pe final de an în toată lumea; Petreceri anulate de Revelion

Știrile zilei, 30 decembrie 2021, prezentate de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 30.12.2021, 17:09

Știrile zilei, 30 decembrie 2021

1) Patru persoane au fost rănite în urma unui explozii într-un magazin alimentar în comuna prahoveană Tomşani. Deflagrația nu a fost urmată de incendiu și se pare că a fost produsă de o butelie. 

2) Guvernul a suplimentat bugetul Ministerului Dezvoltării cu 100 de milioane de lei. Banii vor fi folosiți pentru continuarea proiectelor finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

3) Varianta Omicron a anulat distracţia de Revelion în numeroase ţări ale lumii. Din Atena până la Londra sau Paris, oamenii nu se vor putea bucura de tradiţionalele focuri de artificii sau de petreceri până în zori.

4) Vremea extremă face ravagii pe final de an în toată lumea. California a înregistrat cele mai abundente ninsori din ultimele cinci decenii, în timp ce în Alaska sunt 20 de grade, iar Brazilia se confruntă cu inundații catastrofale.

5) Zeci de mașini importate din Japonia au ajuns înghețate până la daună totală în portul rusesc din Vladivostok, după o furtună pe mare. Transportatorul se grăbea la destinație pentru a fenta noile taxe din Rusia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Update » Știrile zilei, 30 decembrie 2021. Vremea extremă face ravagii pe final de an în toată lumea; Petreceri anulate de Revelion