Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 ianuarie 2021. România a extins procesul de vaccinare în toata țară și așteaptă următoarea tranșă de vaccin anti-covid

Știrile zilei, 4 ianuarie 2021, prezentate de Rosse Stan.

de Redactia Observator

la 04.01.2021, 21:03

Vezi și

1) Zborurile spre și dinspre Marea Britanie au fost reluate. Românii care sosesc din această țară trebuie să stea în continuare în izolare.

2) Procesul de vaccinare a fost extins la nivelul întregii țări. România are 130.000 de doze, iar următoarea tranșă e așteptată zilele următoare.

3) După boom-ul înregistrat de Bitcoin, care a ajuns duminică la 34.000 de dolari, și alte criptomenede, mai mici, au creșteri, unele și de 30%.

4) Donald Trump se află în centrul unui scandal uriaș la final de mandat. A fost înregistrat în timp ce face presiuni asupra unui oficial din Georgia care să îi recalculeze în favoarea sa voturile din Georgia.

5) Chiar și iarna, ceața este un fenomen rar întâlnit în Israel. Imaginile filmate cu drona din Tel Aviv, luni, arată că doar zgârie-norii nu au fost acoperiți de ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 ianuarie 2021. România a extins procesul de vaccinare în toata țară și așteaptă următoarea tranșă de vaccin anti-covid