Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 octombrie 2021. Averile secrete ale liderilor lumii, expuse în "Pandora Papers"; Şapte români, morţi în urma unei tragedii aviatice

Știrile zilei, 4 octombrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 04.10.2021, 15:59

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 4 octombrie 2021

1) Opt persoane au murit în urma tragediei aviatice, în care a fost implicat magnatul român Dan Petrescu. Avionul pilotat de cunoscutul om de afaceri s-a prăbuşit la Milano, în urma unei posibile defecţiuni la motor.

2) Averile secrete ale liderilor lumii au fost expuse în urma uneia dintre cele mai mari scurgeri de informaţii. Numele a doi politicieni români şi a 167 de companii legate de ţara noastră apar şi ele în ancheta denumită "Pandora Papers".

3) USR PLUS şi-a schimbat numele în USR, după alegerile în care Dacian Cioloş a fost numit preşedintele partidului. Cătălin Drulă, Vlad Voiculescu şi Dan Barna au obţinut cele mai multe voturi pentru funcţiile de vicepreşedinte.

4) Un raport devastator arată că peste 3.000 de pedofili au fost descoperiţi în Biserica Catolică Franceză, începând din 1950. Şeful unei comisii independente de investigaţie spune că cifra reprezintă minimul estimat. 

5) Japonia are un nou premier, după ce Fumio Kishida a fost ales de Parlament pentru preluarea funcţiei. În vârstă de 64 de ani, Kishida este un liberal moderat şi este considerat drept o mână stabilizatoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 octombrie 2021. Averile secrete ale liderilor lumii, expuse în "Pandora Papers"; Şapte români, morţi în urma unei tragedii aviatice