Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 octombrie 2022. Demolarea celebrei clădiri Cathedral Plaza din Bucureşti se amână

Știrile zilei, 4 octombrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 04.10.2022, 21:48

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 4 octombrie 2022

1) Kremlinul anunţă că a recrutat peste 200.000 de soldaţi de la decretarea mobilizării parţiale, în urmă cu două săptămâni. Aceştia vor fi trimişi pe front în perioada următoare, pentru a susţine atacurile asupra Ucrainei.

2) Parlamentul European impune ca până la finalul anului 2024 să exista un încărcător unic, de tip USB-C. Cea mai afectată companie de această decizie este Apple, care ar putea ieşi de pe piaţa europeană dacă va refuza să se conformeze.

3) Demolarea celebrei clădiri Cathedral Plaza din Bucureşti se amână, temporar. Proprietarul l-a dat în judecată pe primarul Nicuşor Dan, astfel că toate operaţiunile au fost suspendate până la soluţionarea cazului.

4) Mâine, elevii şi profesorii din România nu vor merge la ore. Cu toţii au zi liberă pe 5 octombrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Educaţiei.

5) Panică în Japonia după ce Coreea de Nord a lansat o rachetă care a trecut deasupra unor zone din nord. Autorităţile au emis o alertă de urgenţă, prin care le-au cerut oamenilor să se adăpostească în subteran.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 octombrie 2022. Demolarea celebrei clădiri Cathedral Plaza din Bucureşti se amână