Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 6 august 2021. Grecia, tot mai devastată de incendii; tineri morți în accident, în Vrancea

Știrile zilei, 6 august 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 06.08.2021, 20:54

Rosse Stan
Rosse Stan

Știrile zilei, 6 august 2021

1) Incendiile continuă să facă prăpăd în Grecia, iar în mai multe insule situaţia a devenit dramatică. România a trimis în ajutor peste o sută de pompieri şi 23 de autospeciale, în încercarea de a opri flăcările înainte să ajungă în cele mai populate zone.

2) Certificatul COVID a devenit obligatoriu în Italia pentru profesori. Dacă nu sunt imunizate, cadrele didactice nu mai pot intra în sala de clasă.

3) Trei tineri din Vrancea au murit după ce au intrat frontal cu maşina într-un TIR. Accidentul s-ar fi produs după ce şoferul de 18 ani a pierdut controlul direcţiei şi a ajuns pe contrasens.

4) Japonia comemorează 76 de ani de la explozia bombei atomice de la Hiroshima. Supravieţuitori şi rude ale victimelor au ţinut un minut de reculegere la ora la care a avut loc explozia din 1945.

5) O mamă din Brazilia i-a şters fiicei de 14 ani contul de Tik Tok, care era urmărit de 2 milioane de persoane. Femeia spune că au şocat-o mesajele pe care le primea şi că a vrut să-şi protejeze fata de cei care o hărţuiau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 6 august 2021. Grecia, tot mai devastată de incendii; tineri morți în accident, în Vrancea