Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 6 decembrie 2022. Austria spune NU României în Schengen; Un tată a încercat să își răpească fiul din brațele mamei

Știrile zilei, 6 decembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 06.12.2022, 19:16

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 6 decembrie 2022

1) Cancelarul austriac insistă că se va opune aderării României la spațiul Schengen. Guvernul de la Viena continuă să invoce proasta gestionare a fluxului de migranți și spune că nu va ceda presiunilor pe acest subiect.

2) Alertă la Ambasada Ucrainei din Bucureşti. Două plicuri cu conținut suspect au fost primite la sediu, iar echipajele SRI le-au ridicat pentru analize. Ulterior, ofițerii au descoperit că nu conțineau explozibil.

3) Scandal uriaș într-un centru comercial din Sectorul 5 al Capitalei. Un tată a încercat să își răpească fiul, împreună cu bunicul micuțului, chiar din brațele mamei.

4) Kirstie Alley, de două ori câștigătoare a premiului Emmy, a încetat din viață la 71 de ani. Potrivit unui comunicat al familiei, actrița a murit din cauza unui cancer descoperit recent.

5) Un grup de hoți britanici a furat cinci mașini de lux, în valoare de peste 800.000 de euro. Jaful a durat numai 60 de secunde și a avut loc la o unitate industrială din orașul englez Essex.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 6 decembrie 2022. Austria spune NU României în Schengen; Un tată a încercat să își răpească fiul din brațele mamei