Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 7 noiembrie 2022. Pasajul Domneşti se deschide la finalul săptămânii; Medicamentul periculos care încă se vinde în România

Știrile zilei, 7 noiembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 08.11.2022, 23:15

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 7 noiembrie 2022

1) Pasajul Domneşti se deschide la finalul săptămânii, după ani de promisiuni, amânări şi blocaje. Construcţia are 530 de metri şi este într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Capitală.

2) Anchetă la Inspectoratul de Poliţie din Vaslui, după ce două infirmiere au dansat la o nuntă "Jocul Găinii" îmbrăcate în poliţiste. Nu se ştie cum au intrat femeile în posesia celor două uniforme, iar oamenii legii încearcă să afle dacă vreun coleg le-a împrumutat ţinutele.

3) Un medicament considerat periculos de specialiştii europeni încă se vinde în farmaciile din România. Este vorba despre pastilele pentru slăbit care conţin substanţa Amfepramonă.

4) Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an, bate la uşă. În timp ce unele magazine au furat startul, altele încă se pregătesc de zor pentru data oficială: 11 noiembrie.

5) CFR Cluj se va duela cu echipa italiană Lazio în turul următor al Conference League. Prima manşă a barajului va avea loc pe 16 februarie, la Roma, iar meciul revanşă se va disputa în data de 23 februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 7 noiembrie 2022. Pasajul Domneşti se deschide la finalul săptămânii; Medicamentul periculos care încă se vinde în România