Antena Meniu Search
x

Se deschide Pasajul Domneşti, un moment aşteptat de mult timp de bucureşteni. Cum arată acum

Deschiderea circulaţiei pe pasajul suprateran de la Domneşti va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni după ani de promisiuni, amânări şi blocaje. Construcţia de peste 530 de metri este într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Capitală şi este aşteptată de mulţi ani de bucureşteni. 

de Redactia Observator

la 07.11.2022, 16:52

Deschiderea circulaţiei pe pasajul suprateran de la Domneşti va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, datorită colaborării constructive dintre Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi antreprenor, a anunţat vineri ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

"Este un moment aşteptat de mult timp de bucureşteni, dar şi de cei care tranzitează Capitala pe Centura Bucureşti. Colaborarea constructivă dintre CNAIR şi antreprenor a dat rezultate", a scris ministrul, pe pagina sa de Facebook. Ministrul Transporturilor a subliniat că ritmul susţinut pentru acest proiect, menţinut indiferent de anotimp, "face posibilă acum deschidere circulaţiei pe acest pasaj".

Lucrările la Pasajul Domneşti au început acum 4 ani, însă din 2018 până în 2020 progresul fizic a fost de doar 3%. După deschidere, va decongestiona traficul în cea mai aglomerată intersecţie de pe centura Capitalei, unde şoferii stau dimineaţa chiar şi 45 de minute. Pe centura Capitalei se mai lucrează la finalizarea altor două pasaje - Berceni şi Olteniţa - estimate a fi gata în primăvara anului viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri economice » Se deschide Pasajul Domneşti, un moment aşteptat de mult timp de bucureşteni. Cum arată acum