Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 8 februarie 2021. Prima zi de şcoală în băncile româneşti şi prima victorie pentru Simona Halep la Australian Open

Știrile zilei, 8 februarie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 08.02.2021, 18:00

Ştirile zilei 8 februarie 2021, prezentate de Rosse Stan
Ştirile zilei 8 februarie 2021, prezentate de Rosse Stan
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 8 februarie 2021

1) Azi în şcoli a sunat clopoţelul, după luni întregi de cursuri online. 2,4 milioane de elevi s-au reîntors în bănci. Emoţii au avut şi profesorii, dar şi părinţii.

2) Florin Cîțu a anunţat că programarea pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca începe pe 10 februarie. Acesta este recomandat pentru grupa de vârstă 18 - 55 de ani.

3) Simona Halep a obţinut o victorie clară în primul meci de la Australian Open. Tenismena este la a 11-a prezenţă consecutivă pe tabloul principal de la Melbourne.

4) O furtună de zăpadă puternică a provocat haos în nord-vestul Europei. În Olanda a nins pentru prima oară în 10 ani şi şcolile au fost închise, iar în Germania viscolul a făcut şi victime.

5) O tânără din Timişoara a fost cerută în căsătorie pe pârtie. Vedeţi momentul emoţionant şi reacţia turiştilor aflaţi la schi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 8 februarie 2021. Prima zi de şcoală în băncile româneşti şi prima victorie pentru Simona Halep la Australian Open