Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 9 decembrie 2021. Hotelul Intercontinental rămâne fără numele cu care s-a consacrat

Știrile zilei, 9 decembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 09.12.2021, 12:21

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 9 decembrie 2021

1) Facturile mari la energie şi gaze provoacă scumpiri în lanţ. De la alimente şi până la îmbrăcăminte sau servicii, totul ajunge la noi la un preţ mai mare. 

2) Nevaccinaţii îşi plătesc scump libertatea de sărbători. Cumpărăturile la mall sau intrarea la concerte vin la pachet cu noi costuri: bani buni daţi pentru testele antigen sau PCR.

3) Medicul Irinel Popescu a fost trimis în judecată de DNA. Chirurgul supranumit "părintele transplantului hepatic din România" a încercat să mituiască procurorii pentru a scăpa de alte dosare.

4) NATO va trimite soldați și arme în România dacă Rusia invadează Ucraina. De cealaltă parte, Moscova spune că nu va ataca pe nimeni, iar Vladimir Putin acuză Ucraina de provocare.

5) Hotelul Intercontinental, un adevărat simbol al Bucureştiului, își va schimba numele de anul viitor. Mutarea vine din rațiuni de business, iar clădirea va intra și într-un program de modernizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 9 decembrie 2021. Hotelul Intercontinental rămâne fără numele cu care s-a consacrat