Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 9 iulie 2021. Mai mulți elevi au primit note mai mici cu 2-3 puncte după contestațiile la BAC

Știrile zilei, 9 iulie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 10.07.2021, 00:39

Rosse Stan
Rosse Stan

Știrile zilei, 9 iulie 2021

1) Klaus Iohannis face apel la populaţie să se vaccineze, după creşterea infectărilor cu noua variantă Delta. Preşedintele a precizat că pentru moment nu sunt luate în calcul măsuri restrictive.

2) Astăzi au fost afişate rezultatele finale la Bacalaureat, însă mai mulţi elevi au realizat că a fost o idee neinspirată să depună contestaţie. Unii dintre ei s-au trezit cu note mai mici chiar şi cu 2 sau 3 puncte.

3) Pfizer vrea să ceară autorizare pentru o a treia doză de vaccin anti-covid. Decizia vine după ce datele din Israel arată că eficienţa scade considerabil la 6 luni de la imunizare.

4) 15 persoane au fost arestate până acum după asasinarea preşedintelui din Haiti. Autorităţile au dezvăluit ca la atac a luat parte un comando format din 28 de mercenari columbieni şi americani.

5) Parisul limitează din toamnă viteza de circulaţie în oraş la 30 de kilometri pe oră. Primăria a transmis într-un comunicat că măsura va ajuta la reducerea poluării fonice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 9 iulie 2021. Mai mulți elevi au primit note mai mici cu 2-3 puncte după contestațiile la BAC