Antena Meniu Search
x

Video Cum poate îmbunătăţi digitalizarea randamentul companiilor. România, codașa Europei la integrarea tehnologiilor digitale

Digitalizarea companiilor poate eficientiza munca. Tehnologia de ultimă oră poate ajuta angajatorii, dar România este codașa Europei la integrarea tehnologiilor digitale.

de Redactia Observator

la 10.06.2023, 08:54

Vezi și

Relația României cu tehnologia este plină de paradoxuri. Pe de o parte avem cea mai mare viteză de internet din Europa de Est, cei mai multi specialiști certificați în IT şi o industrie în continuă dezvoltare, iar pe de altă parte România este codașa Europei la integrarea tehnologiilor digitale.

Potrivit datelor oficiale, în România, doar 2,79% din IMM-uri au cel puțin un nivel de bază al intensității digitale, media europeană fiind de 43,6%. Ca să aflăm ce ar trebui să facem pentru a reduce din această discrepanţă între performanţa sectorului IT și gradul de digitalizare a economiei românești ne explică Alexandra Lucescu, directorul unei companii de soluţii software.

Puteţi urmări interviul integral în player-ul video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » UseIT » Cum poate îmbunătăţi digitalizarea randamentul companiilor. România, codașa Europei la integrarea tehnologiilor digitale