Antena Meniu Search
x

Galerie foto 15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de vânt puternic în toată ţara, valabilă până la noapte. De asemenea, până diseară este în vigoare un cod galben de vreme severă în zone din Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei.

de Redactia Observator

la 29.03.2024, 13:49

Vezi și

Informarea meteorologică este valabilă în intervalul 29 martie, ora 10 – 29 martie, ora 21.

Temporar vor fi intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării, cu viteze în general de 45...55 km/h, iar la munte rafalele vor depăși 60...70 km/h.

Cod galben de vreme severă în 15 judeţe

Avertizarea cod galben este valabilă în intervalul 29 martie, ora 10 – 29 martie, ora 18. Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu viteze în general de 55...65 km/h, iar în Carpații Orientali, la altitudini mari rafalele vor depăși 90 km/h.

Pe acelaşi subiect

Harta județelor afectate de codul galben de vreme severă

meteoromania.ro

Alerta meteo vizează judeţele: Bacău, Covasna, Mureş, Bistrița-Năsăud, Galaţi, Neamţ, Botoşani, Harghita, Suceava, Braşov, Iaşi, Vrancea, Buzou, Maramureş şi Vaslui.

24 de grade în Capitală, vineri

Temperatura maximă va atinge, vineri, în Capitală, 24 de grade Ceslius, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. ANM transmite că vremea în Capitală va continua să se încălzească.

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat (rafale în jurul a 40 de km/h).

Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » 15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei