Antena Meniu Search
x

Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 1 - 29 aprilie 2024. Potrivit specialiștilor, ziua de 1 aprilie aduce vara în România. Vremea va fi deosebit de caldă în aproape toatã ţara, astfel că valorile termice vor fi cu 12...15 grade peste normalul perioadei din calendar.

de Redactia Observator

la 29.03.2024, 07:40

Harta temperaturilor în Europa
- Observator

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri, 29 martie, prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 1 - 29 aprilie 2024.

"În prima zi din luna aprilie vremea va fi deosebit de caldã în aproape toatã ţara, astfel că valorile termice vor fi cu 12...15 grade peste normalul perioadei din calendar. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 31 de grade, cu cele mai scăzute valori în deltã şi pe litoral.

De marți înnorãrile se vor accentua în jumãtatea vesticã a ţãrii, unde pe arii extinse vor fi averse însemnate cantitativ, iar la munte va fi lapoviţã sau mãzãriche, însoţite pe alocuri de descãrcãri electrice. Ploile vor fi însoțite de intensificãri ale vântului, iar temperaturile vor fi în ușoară scădere", au explicat specialiştii ANM. 

Vremea 1 - 8 aprilie 2024

Pe acelaşi subiect

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cu excepția regiunilor nord-vestice, unde cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale, regimul pluviometric va fi deficitar, mai ales în sud-vestul teritoriului.

Prognoza meteo 8 - 15 aprilie 2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Vremea 15 - 22 aprilie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar, în cea mai mare parte a țării

Prognoza meteo 22 - 29 aprilie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 19 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani