Antena Meniu Search
x

6 județe intră în această seară sub avertizare de cod galben de vânt puternic. Vor fi rafale de de 55-65 km/h

ANM a emis o avertizare de cod galben de vânt puternic, care intră în vigoare din această seară de la ora 21.00 și va fi valabil până marți, la ora 10:00.

de Redactia Observator

la 04.09.2023, 10:20

În intervalul menţionat, în nord-estul Munteniei, sud-vestul Moldovei, în zona Carpaţilor de Curburã şi pe litoral vor fi intensificãri ale vântului, cu rafale de 55...65 km/h. 

Potrivit ANM, sunt vizate județele Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomița, Constanța și Tulcea.

Intensificãri ale vântului vor fi pe parcursul zilei de luni, local şi temporar în vestul şi sud-estul teritoriului şi izolat în rest, cu viteze în general de 40...50 km/h. Marţi, vântul va continua sã prezinte intensificãri în sud-estul ţãrii.

6 județe intră în această seară sub avertizare de cod galben de vânt puternic. Vor fi rafale de de 55-65 km/h

În Capitală, vânt și 16 grade

Vânt și maxime de 16 grade se vor înregistra în noaptea de luni spre marți în Capitală, potrivit prognozei speciale pentru București emisă de ANM. Conform ANM, de luni de la ora 21.00 până marți la ora 10.00, în Capitală, cerul va deveni variabil. Vântul va sufla moderat, temporar cu ușoare intensificări, ce vor atinge viteze în general de 40-45 km/h. Temperatura minimă va fi de 14-16 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Vremea » 6 județe intră în această seară sub avertizare de cod galben de vânt puternic. Vor fi rafale de de 55-65 km/h