Antena Meniu Search
x

Record istoric al temperaturii pentru o zi de 11 aprilie. Meteorologii au anunţat ce ne aşteaptă săptămâna viitoare

A fost cea mai călduroasă zi de 11 aprilie din istorie. De când se fac măsurători, nu s-au înregistrat 28 de grade în această perioadă.

Vezi și

A fost cea mai călduroasă zi de 11 aprilie din istorie. De când se fac măsurători, nu s-au înregistrat 28 de grade în această perioadă. Sunt temperaturi ca de început de vară. Vremea spectaculoasă a scos oamenii din case. Mulţi s-au gândit deja la vacanţa din sezonul estival. La orele amiezii, erau toropiţi de căldură. 

A fost o vreme de tricou şi de îngheţată. Turiştii care acum se dau cu hidrobicicletele îşi amintesc de alte primăveri. 

De când se fac măsurători, în nicio zi de 11 aprile nu au fost mai mult de 25 de grad în termometre. Astăzi, însă, în Olteniţa au fost 28 de grade, iar la Bucureşti termometrele arătau 27 de grade, cu şase mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

O masă de aer tropical venită din nordul Africii a adus temperaturi cu 10 grade Celsius peste cele normale pentru această perioadă. Căldura va persista până la sfârşitul săptămânii. În toată ţara va fi o vreme ca de început de iunie. 

Meteorologii anunţă că de săptămâna viitoare temperaturile vor scădea uşor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Record istoric al temperaturii pentru o zi de 11 aprilie. Meteorologii au anunţat ce ne aşteaptă săptămâna viitoare