Antena Meniu Search
x

Video A fost cel mai cald Crăciun din istoria măsurătorilor, în Capitală. Și de Revelion vom avea parte de temperaturi de primăvară

Crăciunul din acest an a fost cel mai cald din istoria măsurătorilor. De altfel, întreaga lună decembrie a fost printre cele mai călduroase. Nu-i de mirare că, în vestul țării au apărut deja ghioceii! Au înflorit în mai multe orașe.

de Redactia Observator

la 26.12.2022, 19:29

Vezi și

De la toamnă s-a trecut direct la primăvară în Reșița. Printre frunzele ruginii își fac loc bulbii de ghicei. Păpădiile au prins și ele culoare. Și nu sunt singurele. 

Localnică: A înmugurit și liliacul, deja. O să vedem ce o să fie. Sperăm să nu înghețe. 

Oamenii din Alba Iulia și Sălaj se bucură deja de mireasma florilor. De vremea caldă de Crăciun s-au bucurat și turiștii de la malul mării. Au ascultat colinde. la piscină. La prânz, faleza Cazinoului din Constanța arăta ca înainte de Paște. 

Localnică: Am văzut prognoza, dar nu ne imaginam că chiar la 10 grade, într-adevăr, așa cald să fie. 

Pe acelaşi subiect

Localnic: Super este, foarte frumos. O plimbare plăcută și, în a doua zi de Crăciun, mai mare plăcerea să te plimbi pe malul mării. 

În Capitală, fie că au ieșit la alergat, la o tură cu bicicleta sau s-au aventurat cu caiacul pe lac, bucureștenii au profitat de soare. 

Femeie: Vremea este foarte bună, am ieşit cu copilaşul să mai ia şi el aer curat. 

Temperaturi de primăvară, și de Revelion

Simona Căpșună, meteorologVremea va rămâne mai caldă faţă de cea normală şi destul de săracă în precipitații, şi în prima jumătate a lunii lui Gerar. 

Adică şi de Revelion vom avea parte de temperaturi de primăvară, în toată ţara. Abia după jumătatea lunii ianuarie, vremea se va răci, iar ninsorile ar putea apărea în special în jumătatea de est a țării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » A fost cel mai cald Crăciun din istoria măsurătorilor, în Capitală. Și de Revelion vom avea parte de temperaturi de primăvară