Antena Meniu Search
x

Val de aer tropical în România, după frigul polar. Urmează temperaturi de 25 de grade Celsius

Vortexul polar care a lovit România în aceste zile va fi înlocuit, din weekend, de un va aer tropical. Potrivit meteorologilor, săptămâna viitoare, vor fi regiuni unde se vor înregistra chiar şi 25 de grade Celsius. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.10.2019, 13:07

Vortexul polar care a lovit România în aceste zile va fi înlocuit, din weekend, de un vla aer tropical. Potrivit meteorologilor, săptămâna viitoare, vor fi regiuni unde se vor înregistra chiar şi 25 de grade Celsius. 

După episodul cu vreme rece de la sfârşitul lunii octombrie şi prima zi din noiembrie, după ce un val de aer polar a pătruns în România, vremea va intra într-un proces de încălzire.

Astfel, în săptămâna 4 – 11 noiembrie 2019, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât normalul perioadei la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice.

În săptămâna 4 – 11 noiembrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă

Aer tropical în România, în noiembrie. Urmează temperaturi de 25 de grade Celsius

Potrivit meteorologilor, valorile maxime pot atinge temperaturi de peste 20 de grade Celsius, chiar spre 25 de grade Celsius.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, anunţă jurnaldevreme.ro.

Specialiştii transmit că vremea caldă este posibil să se menţină şi în săptămâna 11 – 18 noiembrie, când temperaturile medii ale aerului se vor situa ușor peste normalul perioadei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Val de aer tropical în România, după frigul polar. Urmează temperaturi de 25 de grade Celsius