Antena Meniu Search
x

ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Din weekend, se răceşte în mai multe zone; început de primăvară cu vreme schimbătoare

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 27 februarie - 25 martie  2024. Potrivit specialiştilor ANM, prima lună de primăvară va fi mai caldă decât în mod obișnuit.

de Redactia Observator

la 27.02.2024, 11:44

ANM a actualizat marţi, 27 februarie, 2024, prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

"Deși valorile termice vor mai pierde câteva grade, vremea se va menține mai caldă față de normalul perioadei în primele zile din luna martie. Cerul va avea înnorãri în majoritatea zonelor și va ploua local în regiunile sud-vestice. La altitudini mari vor fi precipitaţii mixte, iar dimineaţa şi noaptea în est şi sud-est pe alocuri va fi ceaţã. Vântul va sufla cu intensificãri în sudul Banatului şi pe crestele Carpaţilor Meridionali şi pe arii restrânse, cu viteze mai mici, şi în sudul şi nord-estul teritoriului", au explicat specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Prognoza meteo 27 februarie - 4 martie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptâmână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile vestice. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii țări.

Pe acelaşi subiect

Vremea 4 martie - 11 martie 2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în cele nord- vestice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în nordul Carpaților Orientali.

Prognoza meteo 11 - 18 martie 2024

În intervalul 11 - 18 martie 2024, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Vremea 18 - 25 martie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cu excepția regiunilor sud-estice, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor putea avea o tendință ușor excedentară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Din weekend, se răceşte în mai multe zone; început de primăvară cu vreme schimbătoare