Antena Meniu Search
x

ANM a emis o nouă avertizare meteo. Vânt puternic şi ninsori viscolite în mai multe judeţe, până joi seară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă averizare meteo care vizează intensificări ale vântului şi ninsori viscolite și spulberate. Alerta este valabilă în intervalul 24 octombrie, ora 22.00 - 25 octombrie, ora 18.00.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă averizare meteo care vizează intensificări ale vântului şi ninsori viscolite și spulberate. Alerta este valabilă în intervalul 24 octombrie, ora 22.00 - 25 octombrie, ora 18.00.

Potrivit meteorologilor, în zona Carpaților Meridionali și Orientali local și temporar va continua să ningă slab, iar vântul va avea intensificări, îndeosebi la peste 1500 m altitudine, cu viteze, în general, de 70 - 80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.

La peste 1800 m, în special în Carpații Meridionali în noaptea de miercuri spre joi (24/25 octombrie), vor fi rafale mai mari de 90...100 km/h și va fi viscol puternic.

În zona Carpaților Meridionali și Orientali local și temporar va continua să ningă slab, iar vântul va avea intensificări
Pe acelaşi subiect

De asemenea, în nordul și centrul Moldovei vor fi intensificări ale vântului.

Astfel, în noaptea de miercuri spre joi (24/25 octombrie) și pe parcursul zilei de joi (25 octombrie), în nordul și centrul Moldovei vor fi intensificări ale vântului cu viteze de 55...65 km/h, iar pentru intervale scurte de timp rafalele vor depăși 70 km/h.

Intensificări temporare ale vântului se vor mai semnala și în celelalte zone, cu rafale în general de 50...60 km/h, iar pe arii restrânse în Carpații Occidentali de peste 80 km/h.

Cod portocaliu de vânt puternic în sudul ţării

Până la ora 19.00, este valabilă o avertizare cod portocaliu în judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu.

Până la ora 19.00, este valabilă o avertizare cod portocaliu în judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu

Potrivit ANM, în aceste zone vor fi rafale puternice ale vântului, cu viteze ce pot ajunge la 80-90 de kilometri pe oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » ANM a emis o nouă avertizare meteo. Vânt puternic şi ninsori viscolite în mai multe judeţe, până joi seară