Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii

Bucureștenii se vor confrunta cu o schimbare a vremii în următoarele ore, conform ultimei prognoze speciale emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Capitala va trece rapid de la o vreme plăcută de toamnă la condiții meteo severe, cu risc de inundații.

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 11:16

ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii - Shutterstock

Până duminică dimineață, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 14...16 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

De duminică dimineață până luni, vremea se va răci semnificativ și va deveni instabilă. Cerul va fi noros, iar în a doua parte a zilei și noaptea vor fi averse torențiale și descărcări electrice. În intervale scurte de timp și prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 40...60 l/mp și posibil de peste 70 l/mp. Vântul va sufla în general moderat cu viteze la rafală de 40...50 km/h.

Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade, iar cea minimă de 10...11 grade.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Vremea » ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii