Antena Meniu Search
x

Video "Aşa ceva n-am văzut niciodată!". La Băilești, un nor negru a acoperit dintr-o dată cerul, iar în Cujmir a căzut grindină cât oul de prepeliţă

Vremea severă a pus stăpânire pe vestul ţării, mai multe judeţe fiind sub avertizări de cod roşu de ploi însemnate cantitativ sau inundaţii. În unele localităţi cerul a fost luminat doar de fulgere puternice, iar pe altele au pus stăpânire intensificările vântului, vijeliile puternice și grindina.     

de Redactia Observator

la 28.09.2022, 08:21

Vezi și

Fulgerele, vântul şi ploaia abundentă au determinat autorităţile din Dolj să emită, aseară, o avertizare prin RO-Alert. În Băileşti, de exemplu, un nor negru a acoperit dintr-o dată cerul. Apoi s-a pornit o ploaie torenţială foarte puternică. 

Aşa ceva n-am văzut niciodată!

Plouă foarte grav! Foarte, foarte rău!

Grindină de mărimea unui ou de prepeliţă, în Cujmir

Pe acelaşi subiect

Vremea severă a pus stăpânire şi pe mai multe localităţi din Mehedinţi.

Şi dacă şi păsările sunt agitate! 

Mamă, aşa ceva!

Ăsta e nor negru!

Imaginile au fost filmate în comuna Cujmir, unde, spun locuitorii, piatra căzută după furtună a avut mărimea unui ou de prepeliţă.

Ia uite ce piatră mare! Ia uite! 

Şi judeţul Caras Severin, cu precădere zona Reşita, s-a aflat sub atenţionarea de cod galben şi portocaliu de inundaţii şi fenomene meteo periculoase. O ploaie, la început cu gheață, care nu a ținut mai mult de o oră, a făcut ca mai multe străzi și case să fie inundate la Padina Matei, aflată în sudul Banatului Montan. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Cod roşu de ploi a fost şi în Timiş

Cod roşu de ploi a fost şi în Timiş, în unele zone, cantitatea mare de precipitaţii producând pagube în gopodăriile oamenilor. În zona comunei Fârdea, de exemplu, apa scursă de pe versanţi a inundat mai multe curţi, beciurile şi grădini. 

Când aţi făcut drumurile, n-aţi făcut un şanţ să ducă apa pe undeva!

Mie cine îmi curăţă acum curtea şi pereţi şi grădina!

Canalizarea nu a mai făcut față în Arad, după o ploaie torențială de o oră

Mai multe străzi, pasaje şi un sens giratoriu au fost inundate, aseară, şi în Arad, după o ploaie torenţială ce a durat mai bine de o oră. Au căzut peste 40 de litri pe metru pătrat, iar canalizarea oraşului nu a mai făcut faţă. Maşinile au rămas blocate, şoferii fiind nevoiţi să coboare şi să încerce să le remorcheze. Autoritatile locale au scos în stradă mai multe utilaje şi pompe pentru a îndeparta apa de pe carosabil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » "Aşa ceva n-am văzut niciodată!". La Băilești, un nor negru a acoperit dintr-o dată cerul, iar în Cujmir a căzut grindină cât oul de prepeliţă