Antena Meniu Search
x

Canicula revine de miercuri, iar în weekend se anunță din nou furtuni

Nu scăpăm de fenomenele extreme în această vară, doar că ele vor alterna cu episoadele de caniculă. Miercuri, în zona de sud est a României se instalează canicula. Termometrele vor arăta 34-35 de grade Celsius, dar temperaturile resimţite vor fi în jur de 40 de grade.

de Redactia Observator

la 25.06.2019, 22:42

Vezi și

Nu scăpăm de fenomenele extreme în această vară, doar că ele vor alterna cu episoadele de caniculă. Miercuri, în zona de sud est a României se instalează canicula. Termometrele vor arăta 34-35 de grade Celsius, dar temperaturile resimţite vor fi în jur de 40 de grade. Atmosfera va rămâne sufocantă şi joi. Nici măcar aici la mare nu ne vom putea răcori.

Pe lângă căldură, indicele de radiaţii este în pragul pericolului, aşa că este bine să evitaţi statul la soare în timpul prânzului. Spre weekend arșița se va domoli. Dar vor urma fenomene extreme.

Meteorologii spun că vom avea parte de ploi și vijelii. Fenomene deja cu care ne-am obisnuit in ultima perioada. De altfel, chiar suntem sub 2 avertizari meteorologice care vizează aproape 20 de județe: un cod galben pentru marți, până la ora 23, iar unul portocaliu, care se încheie joi la ora 20.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Canicula revine de miercuri, iar în weekend se anunță din nou furtuni