Antena Meniu Search
x

Video Cod galben şi portocaliu de ninsori în jumătate din ţară. Zăpada le-a dat bătăi de cap şoferilor din mai multe judeţe

Peste jumătate de ţară se află sub coduri galbene şi portocalii de vreme rea. În multe judeţe, totul este acoperit de zăpadă. Schimbarea bruscă a vremii a adus şi multe probleme pe şosele. În Suceava, de exemplu, unde a nins toată noaptea. 

de Angela Bertea

la 18.11.2023, 14:00

Vezi și

Angela Bertea, reporter Observator: Efectele ciclonului se pot vedea deja. La Suceava ninge continuu de câteva ore bune, zăpada s-a depus, drumarii sunt în teren şi acţionează pentru curăţarea carosabilului. În judeţ s-a circulat în condiţii de iarnă de dimineaţă. Au fost ceva probleme între localităţile Păltinoasa şi Iliseşti. Mai multe maşini au rămas blocate din cauza zăpezii, iar în localitatea Grăniceşti un TIR a derapat.

Recomandările poliţiştilor pentru şoferi

Probeleme s-au înregistrat şi în judeţul vecin Neamţ. Acolo, tot dimineaţă, în zona localităţii Pipirig, o porţiune scurtă de drum a fost blocată. Poliţiştii sunt în teren şi acţionează pentru siguranţa traficului rutier. Aceştia au şi câteva recomandări pentru şoferi, pentru a evita problemele ce pot apărea în sezonul rece.

Spre exemplu, nu este indicat să plecăm la drum pe timp de viscol puternic. Dacă deplasarea este totuşi necesară, să ne informăm dacă pe traseul ales nu sunt drumuri blocate, iar cel mai important este să avem maşinile echipate corespunzător circulaţiei pe timp de iarnă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Cod galben şi portocaliu de ninsori în jumătate din ţară. Zăpada le-a dat bătăi de cap şoferilor din mai multe judeţe