Antena Meniu Search
x

Cod portocaliu de vreme severă emis de ANM. Vânt puternic şi zăpadă viscolită în patru judeţe, zona de munte

Meteorologii au emis mai multe avertizări cod portocaliu de vreme severă pentru zona de munte a judeţelor Suceava, Neamţ, Caraş-Severin şi Hunedoara.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.02.2020, 15:20

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de vreme severă în patru judeţe
Cod portocaliu de vreme severă emis de ANM. Vânt puternic şi zăpadă viscolită în patru judeţe, zona de munte - Facebook

Meteorologii au emis mai multe avertizări cod portocaliu de vreme severă pentru zona de munte a judeţelor Suceava, Neamţ, Caraş-Severin şi Hunedoara.

Potrivit ANM, în zonele de munte ale judeţelor Suceava, Neamţ, Caraş-Severin şi Hunedoara, la cote de peste 1.800 de metri, vor fi intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafale de 100..120 km/h, viscolind şi spulberând zăpada şi determinând scăderea vizibilităţii.

Avertizările sunt valabile până la ora 18.00, în judeţele Suceava şi Neamţ şi până la ora 17.00, în judeţele Caraş-Severin şi Hunedoara.

Vreme severă în 27 de judeţe, zona înaltă, până diseară

De asemenea, până diseară, la ora 23.00, este în vigoare o atenţionare cod galben de intensificări ale vântului și cantități de precipitații, valabilă în 27 de judeţe, îndeosebi zona montană înaltă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Vremea » Cod portocaliu de vreme severă emis de ANM. Vânt puternic şi zăpadă viscolită în patru judeţe, zona de munte