Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cod roşu de ploi torenţiale în mai multe localităţi din Constanţa. A fost emis mesaj RO-Alert

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, o avertizare cod roşu de ploi torenţiale în mai multe localităţi din judeţul Constanţa. Alerta de vreme extremă este valabilă până la ora 9.00 şi, potrivit specialiştilor, prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25...35 l/mp. 

de Redactia Observator

la 01.10.2024 , 07:56

Codul roşu este valabil în judeţul Constanţa, până la ora 9:00, fiind vizate localităţile Constanța, Năvodari, Ovidiu, Mihail Kogălniceanu, Eforie, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Tuzla, Lumina, Topraisar, 23 August, Agigea, Corbu, Costinești.

Potrivit ANM, va ploua/vor fi averse, iar prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25...35 l/mp. În zona avertizată în ultimele ore s-au acumulat cantități de 40...65 l/mp.

Pentru avertizarea polulației din județul Constanța a fost emisă avertizare RO-Alert. 

Vezi și

Cod roşu de ploi torenţiale în mai multe localităţi din Constanţa. A fost emis mesaj RO-Alert

Pe acelaşi subiect

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza precipitațiilor din ultimele ore, s-a acumulat apă pe partea carosabilă, astfel că se circulă îngreunat pe DN 22, între localitățile Lumina și Palazu Mic, dar și pe DN 2A, în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța.

Vreme severă în Constanţa şi Tulcea, în următoarele ore

De asemenea, tot judeţul Constanţa este vizat de un cod portocaliu de vreme severă. Local va ploua, iar în timp scurt sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp. În zona avertizată în ultimele ore s-au acumulat cantități de 35...40 l/mp.

Avertizare este valabilă până la ora 09.00.

Şi în Tulcea a fost emisă o avertizare cod portocaliu de vânt puternic. Sunt vizate localităţile Sarichioi, Jurilovca, Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Ceamurlia de Jos, Nufăru, Beștepe, Crișan, C.A. Rosetti, Maliuc, Pardina, dar şi zona de litoral a județului Tulcea , respectiv zona localităților: Jurilovca, Sulina, C.A. Rosetti, Sfântu Gheorghe. ANM anunţă intensificări puternice ale vântului cu viteze la rafală de 70…80 km/h, până la ora 10.00.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Vremea » Cod roşu de ploi torenţiale în mai multe localităţi din Constanţa. A fost emis mesaj RO-Alert