Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cod roşu de ploi torenţiale şi furtuni cu grindină. Judeţul vizat de fenomene meteo extreme şi rafale de vânt de 90 km/oră

Douăzeci de localităţi din judeţul Caraş-Severin sunt, marţi după-amiază, sub incidenţa uneri avertizări Cod roşu de vijelie puternică, grindină şi averse torenţiale.

de Redactia Observator

la 11.06.2024 , 14:52

- Shutterstock

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) a fost emisă o avertizare de tip nowcasting Cod roşu de vijelie puternică, cu rafale de peste 90 km/h, frecvente descărcări electrice, grindină, local averse torenţiale care vor acumula peste 30 l/mp.

Sunt vizate mai multe localităţi din judeţul Caraş-Severin: Moldova Nouă, Bozovici, Pojejena, Berzasca, Prigor, Sicheviţa, Sasca Montană, Lăpuşnicu Mare, Bănia, Dalboşeţ, Coronini, Eftimie Murgu, Ciclova Română, Gârnic, Lăpuşnicel, Şopotu Nou, Socol, Cărbunari, Naidăş, Ciuchici.

Codul roşu va fi în vigoare marţi, între orele 14.35 şi 15.30.

Articolul continuă după reclamă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis de asemenea noi avertizări de fenomene extreme în România. Astfel, de la ora 12.00 intră în vigoare o alertă de ploi torenţiale, grindină şi vijelii în mai bine de jumătate de ţară. De asemenea, până mâine seară, este valabilă o avertizare de caniculă în Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Vremea » Cod roşu de ploi torenţiale şi furtuni cu grindină. Judeţul vizat de fenomene meteo extreme şi rafale de vânt de 90 km/oră