Antena Meniu Search
x

Codul galben de ninsori şi viscol, prelungit în 13 judeţe. Meteorologii anunţă polei în majoritatea zonelor ţării

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă informare de vreme rea, valabilă în intervalul 20 noiembrie, ora 6.00 - 21 noiembrie, ora 10.00.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă informare de vreme rea, valabilă în intervalul 20 noiembrie, ora 6.00 - 21 noiembrie, ora 10.00.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menţionat, se vor semnala polei şi precipitații moderate cantitativ – ploaie, mixte la munte, mai ales ninsoare în Moldova şi intensificări ale vântului.

Pe arii restrânse se va semnala polei, la început în Oltenia, apoi și în celelalte regiuni.      

Temporar vântul va avea unele intensificări în jumătatea de sud a țării și în zonele montante, cu viteze mai mari în sudul Banatului, unde la rafală se vor depăși 70…75 km/h, anunţă ANM.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă informare de vreme rea, valabilă în intervalul 20 noiembrie, ora 6.00 - 21 noiembrie, ora 10.00

Ninsori, ploi şi vânt până diseară

Cod galben de ninsori

Interval de valabilitate: 19 noiembrie, ora 10 - 19 noiembrie, ora 22.00

Fenomene vizate: ninsori în general moderate și strat de zăpadă

Zone afectate: zona Carpaților Orientali, Moldova

Pe parcursul zilei de luni (19 noiembrie) în zona Carpaților Orientali și în Moldova temporar va ninge în general moderat cantitativ și se va depune strat de zăpadă local mai consistent. Vor fi intervale de timp în care vântul va avea intensificări cu rafale ce vor atinge viteze, în general, între 40 și 50 km/h, în special în jumătatea de sud a Moldovei.

Cod galben de vânt şi ploi

Interval de valabilitate: 19 noiembrie, ora 10 - 19 noiembrie, ora 20.00

Fenomene vizate: intensificări ale vântului, predominant ploi însemnate cantitativ

Zone afectate: județele Tulcea, Buzău, Brăila

În județele Tulcea, Buzău și Brăila vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de 55…75 km/h. Vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie, iar în jumătatea de nord a Dobrogei cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Codul galben de ninsori şi viscol, prelungit în 13 judeţe. Meteorologii anunţă polei în majoritatea zonelor ţării