Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Copaci smulşi şi acoperişuri prăbuşite pe maşini în mers. O furtună cu grindină a făcut ravagii în Bucureşti, în doar câteva minute: "Ferească Dumnezeu!"

Furtunile au făcut prăpăd, ieri după-amiază, în Capitală, dar şi în mai multe judeţe ale ţării. Zeci de copaci s-au prăbuşit peste maşini, drumurile au fost blocate, iar două acoperişuri au părut ca de hârtie în bătaia vântului. În doar 30 de minute vijelia s-a dezlănţuit, ploaia s-a transformat în grindină, iar temperatura a scăzut în câteva minute chiar şi cu 5 grade Celsius. 

de Cosmina Balint

la 11.07.2024 , 08:14

Furtuna a pus stăpânire uşor, uşor pe aproape toată Capitala. Vântul a fost atât de puternic încât oamenii abia puteau înainta pe străzi. 31 de copaci au fost puşi la pământ, mai multe maşini au fost grav avariate, iar străzile blocate de arborii prăbuşiţi.

Din cauza vântului puternic, ramurile s-au desprins din copaci şi au căzut pe tot ce le-a stat în cale. Mai multe bucăţi de tablă de pe acoperişul unui imobil de pe strada Mihail Kogălniceau au fost smulse. "Noi eram în casă, ne uitam pe geam. S-a auzit un zgomot foarte puternic. Mai sunt resturi de acoperiş pe imobil, care nu au căzut. Şi este o tablă suspendată într-un pom", a declarat Adriana Bahmuţeanu, locatar în clădirea respectivă. Purtate de vânt, unele au ajuns peste maşinile aflate în trafic. Oamenii s-au speriat şi s-au baricadat în case. 

Furtunile au făcut ravagii şi în ţară

Vezi și

Vijelie a fost şi în Tecuci, acolo unde apa s-a infiltrat în tavanul Spitalului "Anton Cincu". Rupere de nori a fost şi în Bacău. Iar furtuna a făcut ravagii şi în Botoşani. 

În Neamţ, în schimb, norii Mammatus au făcut spectacol pe cer.

Cosmina Balint Like

Curioasă fiind de fel și cu multe întrebări la care îmi doresc să aflu răspunsurile, munca de reporter mi-a adus satisfacție încă din prima zi. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Vremea » Copaci smulşi şi acoperişuri prăbuşite pe maşini în mers. O furtună cu grindină a făcut ravagii în Bucureşti, în doar câteva minute: "Ferească Dumnezeu!"