Antena Meniu Search
x

Cum va fi vremea de Paşte şi de Florii în 2023. Prognoza meteo vine cu veşti bune

După o scădere accentuată a temperaturilor săptămâna aceasta, vremea se încălzeşte după Florii, potrivit prognozei meteo pentru următoarele două săptămâni, transmisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

de Redactia Observator

la 05.04.2023, 18:21

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Potrivit ultimelor estimări, de Florii și de Paște, în mare parte din țară ne așteaptă temperaturi apropiate de 15 grade Celsius. De asemenea, de Paște nu vor fi ploi. Meteorologii estimează în următoarele zile o încălzire uşoară. 

Cum o să fie vremea în Duminica Floriilor

În intervalul 3 - 10 aprilie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cu excepția regiunilor nord-vestice, unde regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor fi excedentare, mai ales în sudul țării. De Florii, sunt estimate maxime în jurul a 12-13 grade.

Vremea de Paşte 2023

Pe acelaşi subiect

De Paște, valorile estimate la nivelul întregii țări sunt între 14 până la 17-18 grade, inclusiv în Capitală, unde s-ar putea înregistra în jur de 14-15 grade. Așa cum arată prognoza estimativă pentru săptămâna 10-17 aprilie, ar putea exista un deficit de precipitații.

Prognoza meteo pentru Săptămâna Luminată

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Cum va fi vremea de Paşte şi de Florii în 2023. Prognoza meteo vine cu veşti bune