Antena Meniu Search
x

Video Cea mai râvnită destinaţie din România pentru 1 Mai şi Paşte. Staţiunea a reuşit să detroneze vedeta distracţiei, Mamaia

Cea mai mare stațiune deschisă tot timpul anului în ţara noastră tocmai a devenit şi cea mai râvnită destinaţie pentru 1 Mai şi pentru Paşte! Este vorba despre Băile Felix, acolo unde rezervările s-au făcut chiar şi cu 5 luni înainte de această minivacanţă. Asta deşi preţurile au crescut cam cu 20%, comparativ cu 2023. Se întâmplă pentru prima dată ca staţiunea balneară să detroneze vedeta incontestabila a distracţiilor noastre, Mamaia.

de Redactia Observator

la 22.04.2024, 17:42

Vezi și

Minivacanţa de 1 Mai şi Paşte. Este deja distracţie ca în cluburile din Ibiza în bazinele din Băile Felix. Unii turişti au testat pentru prima dată în acest weekend experienţa petrecerilor cu spumă! 

Turistă: Nu am fost niciodată aici şi chiar am zis să încercăm să vedem cum este. E prima dată când particip la o Spuma Party, e frumos nu doar pentru copii, ci şi pentru cei mici. 

Turist: E aproape de Cluj şi e o zonă favorabilă pentru noi, şi ca preţ, şi ca distracţie! 

Investiţiile se văd în numărul rezervărilor

Pe acelaşi subiect

Investiţiile în hoteluri şi pensiuni de lux, precum şi în bazele de tratament dotate cu aparatură de ultimă generaţie, se văd în numărul rezervărilor. În ultimii ani, tot mai mulţi turişti aleg cea mai mare staţiune balneară din ţară pentru relaxare, iar acum şi pentru minivacanţa de 1 Mai şi de Paşte. Acest hotel de patru stele va avea atunci un grad de ocupare de sută la sută. 

Dumitru Fechete, director complex balnear: De Paşte vom avea o masă tradiţională, desigur nu va lipsi berbecul la proţap, ciorba de miel, drobul, produse tradiţionale româneşti. Un festin culinar tradiţional românesc şi răsfăţ la zona de aqua park, zona de spa, cabinetele de masaj, saune. 

Turiştii vor putea participa şi la slujba de Înviere

Dincolo de distracţie, turiştii vor putea participa la slujba de Înviere, direct la bisericuţa în stil maramureşean din curtea complexului. În funcţie de durata sejurului, preţurile pleacă de la 1.800 de lei de persoană. 

Reporter: De ce alegeţi Băile Felix?

Turist: Pentru apa asta extraordinară şi pentru condiţiile pe care ni le oferă. De ce n-am veni?! 

Reporter: Dacă ar fi să alegeţi de 1 Mai, la mare sau la Băile Felix, unde aţi prefera? 

Turistă: Cu siguranţă la Băile Felix! 

Cât costă cazarea la pensiunile din Băile Felix

Şi pensiunile sunt ocupate aproape în totalitate pentru Paşte, încă de la Crăciun. Aici, tarifele sunt aproape la jumătate faţă de hotelurile de lux. 

Gabriel Dumitru, administrator pensiune: 3, 4 sau 5 nopţi, cu preţuri de la 900 de lei per sejur şi includ accesul la zona de bazine şi demipensiune.

Situate la 10 kilometri de Oradea, Băile Felix sunt renumite pentru apele termale unice în Europa. Bogate în potasiu, calciu, mageziu şi fier, ele pot ajuta la tratarea mai multor probleme de sănătate. Alături de Băile Felix, Mamaia şi Călimăneşti-Căciulata se află şi ele în topul celor mai căutate staţiuni pentru minivacanţa din această primăvară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Travel » Cea mai râvnită destinaţie din România pentru 1 Mai şi Paşte. Staţiunea a reuşit să detroneze vedeta distracţiei, Mamaia